Findmy Nyheter

Vi har forsøkt å se i "kikkerten"

Blog Single

I kikkerten ser vi at landbruket og beitenæringa vil bli enda viktigere og at matproduksjon neppe vil gå av moten. Til tross for at landet vårt per i dag er i en form for unntakstilstand og mange sitter på hjemmekontor, så er det ingen unntakstilstand i fjøset. Ja, vi har kanskje måtte lage noen nye prosedyrer...

I kikkerten ser vi at landbruket og beitenæringa vil bli enda viktigere og at matproduksjon neppe vil gå av moten. Til tross for at landet vårt per i dag er i en form for unntakstilstand og mange sitter på hjemmekontor, så er det ingen unntakstilstand i fjøset. Ja, vi har kanskje måtte lage noen nye prosedyrer for tankbilsjåføren og besøk fra vetreinær. Men mat må dyra våre ha, lam, kje og kalver vil bli født og dyra skal på beite når snøen forsvinner I disse dager er det godt å ha det normale å gå til, det er mye helse i å gå i fjøset.

For å sikre at Findmy skal kunne levere sporing til den kommende beitesesongen har vi laget oss en beredskapsplan. Denne gjør oss rustet til å kunne bistå alle som slipper dyr med E-bjella.

  • Vi har vært i kontakt med alle underleverandører og sikret oss så godt som mulig, slik at produksjonen av E-bjella Model2 går som planlagt.
  • Vi har hentet inn ekstra mannskap i mai og juni for å svare på hendvelser fra dere.
  • I tillegg har vi ei liste over tilgjengelig ekstramannskap hvis noen av våre ansatte skulle bli syke.

Vi i Findmy tar del i den norske dugnaden og vi er klare for beitesesongen 2020.

Kjære alle bønder, nå er det viktig at vi står sammen og støtter kollegaer som trenger det.